Hvilke kvinner velger permanent makeup?

Mange kvinner som ønsker et perfekt og velpleiet utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid eller ork til å fornye sin makeup flere ganger om dagen, velger permanent makeup. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige er permanent makeup ideelt, men det passer for alle kvinner, lyse som mørke og i alle aldre!

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhetsideal, og gjennom små korrigeringer av leppens kontur kan munnens form justeres eller forstørres. Mer markerte bryn, enten i form av skygge eller hårpåtegning er også veldig populært. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig og legge en perfekt makeup slik de ønsker det. For de som driver med idrett, bruker badstu eller svømmer er permanent makeup det beste alternativet. Den renner ikke utover og du har dermed et friskt, velpleiet og naturlig utseende hele tiden.

Permanent-Make-Up-3-683x1024.jpg