Hvorfor velge permanent makeup?

Hva skiller permanent makeup fra andre metoder og hvorfor velge permanent makeup?

Permanent makeup legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig. Vår målsetting er å tilføre utseende «det lille ekstra», og gi kvinner mer sikkerhet og selvtillit. Kun naturlige farger kan gi et naturlig resultat. Ved naturlig hårpåtegning, eller skygge sjattering kan permanent makeup gi dine øyenbryn ny kontur. Vippelinjen kan markeres med en tynn linje, en vanlig eyeliner eller en kraftigere eyeliner. Dine leppers naturlige linje kan forsterkes helt naturlig eller korrigeres, forstørres, samt hele leppen kan fylles med farge. Den faglige vurdering som gjøres før behandlingen starter er meget viktig.
Linergisten markerer de nye konturene med en spesialpenn. Først når resultatet er slik du ønsker begynner behandlingen, som varer i cirka en time. Bedøvelse påføres området som skal behandles både før og undervies i behandlingen.

Permanent makeup også for svært ømfintlig hud.

Alle våre farger er rene mineralske farger. De er tilsatt mineralstoffer, oppløst i alkohol og destillert vann, og er derfor svært godt egnet også for spesielt ømfintlig hud. Fargepigmentene blir tilført det ytre hudlag, mellom 0,2 og 0,5 mm dypt. Hvis man er usikker på om man er allergisk kan en patchtest utføres 24 timer i forkant av behandlingen.

Resultatet

To uker etter behandling kan man vurdere resultatet. Dersom fargen skulle vise seg å være noe svak, bør man eventuelt utføre en etterbehandling. Etterbehandling er inkludert i prisen og er obligatorisk for alle nye behandlinger.

Gratis konsultasjon

Er dette noe for deg, så ring oss gjerne. Vi vil gi deg ytterligere informasjon og svare på de spørsmålene du måtte ha. Det er også mulighet for å få en gratis konsultasjon uten videre forpliktelse.

Model-2-2018.jpg